Damp champignoner et par minutter i en tør gryde, tag dem op og stil til side.
Vend kalkunstrimlerne i hvedemel
Smelt smørret og svits løget.
Tilsæt kødet og brun det. Tilsæt paprika, tomatpuré og bouillon og lad retten simre under låg 5 minutter.
Rør creme fraiche i og smag til med salt og peber.
Tilsæt til sidst champignonerne.
Server med kartoffelmos eller ris
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(36 stemmer)
Opskriften er vist 34839 gange, og udskrevet 2550 gange.
Energi:
KJ total 7870 (1873 kcal)
KJ pr. Pers. 1967 (468 kcal)
Vægt ialt 1570 gram
Vægt pr. Pers. 392 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 501 KJ (119 kcal) Protein 8.5 gram Fedt 8.3 gram Kulhydrat 3.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Svend A - 2014-11-01 17:33:14 Hvordan damper man noget i en tør gryde ?
jette - 0000-00-00 00:00:00 nogenlunde
Hanne - 0000-00-00 00:00:00 Kære Mikael - Mon ikke retten bliver ok med 5o g smør i stedet for 150 g bacon, men olie er også godt at stege i.
weber - 0000-00-00 00:00:00 Pas på den ikke bliver for tør
Mikael - 0000-00-00 00:00:00 Der kan spares meget på fedtet og retten smager stadig godt! Mængden af smør kan skæres betragteligt ned - evt. kan 150 g baccon i tern brunes og man kan bruge fedtet herfra til bruning af kødet. Creme fraiche 38% kan erstattes af fraiche 6%. Og nu er retten pludselig blevet fedtfattig og så smager den godt!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider