kalkunbryst skåret i strimler300 g. kalkunbryst skåret i strimler
olie til stegning olie til stegning
150
g.
champignon, hakket150 g. champignon, hakket
½
finthakket løg½ finthakket løg
½
tsk.
paprika½ tsk. paprika
hvedemel hvedemel
1
dl.
hønsebouillon1 dl. hønsebouillon
1½
dl.
piskefløde1½ dl. piskefløde
salt salt
peber peber
2
store skrællede bagekartofler2 store skrællede bagekartofler
Opskrift:
Det strimlede kalkun steges af på meget varm pande under stadig omrøring. Når det er brunet af på alle sider tages det af panden. Krydres med salt og peber.
I samme pande steges nu champignon og løg let møre. Drysses med paprika og hvedemel. Tilsættes bouillon og koges igennem. Tilsættes piskefløden og koges jævn. Kartoflerne rives på råkostjern. Kartoffelmassen steges til en pandekage på begge sider i pande og krydres. Umiddelbart inden servering vendes kalkunstrimlerne i og varmes let igennem. Smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6726 gange, og udskrevet 136 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider