Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunsauté à la Dijon med frisk pasta

Kalkunsauté à la Dijon med frisk pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
1 gul peberfrugt
100 g.sukkerærter
200 g.gulerødder
2 rødløg
1 fedhvidløg
3 dl.piskefløde
1 dl.hvidvin
3 spsk.dijonsennep
600 g.spinatpasta
1 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Klargøring:
Kalkunbrystet skæres i strimler a 1x4 cm. Peberfrugt, gulerødder og rødløg skæres i ensartede strimler. Hvidløget hakkes og sukkerærterne bælges.

Sauté:
Kalkunkødet brunes i olivenolie på sautepande, grønsagerne kommes på og sauteres med i et par minutter. Det hele krydres med salt og peber. Hvidvin hældes på og koger lidt ind.

Piskefløde hældes på og koges ind til ingredienserne er færdige og saucen har fået en passende konsistens. Retten monteres med dijonsennep og smages til.

Pasta:
Den friske pasta kommer i rigeligt letsaltet kogende vand og koger ca. 3 minutter. Pastaen hældes i en sigte og overhældes med olivenolie.

Anretning:
Saute og pasta anrettes i skåle og pyntes med grønt.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 9024 gange,
og udskrevet 232 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu