Skær kødet i smalle strimler og rist det hurtigt i olie på en pande. Tag det af panden og kom de skivede løg og champignon, det fintsnittet rosenkål og peberfrugten i små tern på. Svits ved god varme. Hæld bouillon udrørt med tomatpuré ved, og vend kødstrimlerne heri. Lad det snurre sammen ganske kort. Smag retten til med salt og peber. Server med Trekornsbrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5912 gange, og udskrevet 149 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider