Kalkunpande med grønsager

Kalkunpande med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-500 g.kalkunkød
5 spsk.majsolie
2 mellemstore løg
250 g.rosenkål
250 g.champignoner
1 rød peberfrugt
 dl.hønsebouillon
2-3 spsk.konc. tomatpuré
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet i smalle strimler og rist det hurtigt i olie på en pande. Tag det af panden og kom de skivede løg og champignon, det fintsnittet rosenkål og peberfrugten i små tern på. Svits ved god varme. Hæld bouillon udrørt med tomatpuré ved, og vend kødstrimlerne heri. Lad det snurre sammen ganske kort. Smag retten til med salt og peber. Server med Trekornsbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 7114 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu