Skær kalkunkødet i strimler. Rens, skyl og halver champignon.
Smelt halvdelen af smørret i en gryde og steg kalkunkødet til det er gennemstegt.
Tag kødet op, tilsæt resten af smørret og timian.
Svits champignon, tag dem op og hæld fløden i gryden sammen med sukkerærterne, som koges i 2 min.
Tilsæt kalkunkød og champignon og kog ved svag varme i 2 minutter.
Smag til med salt og peber og server med de kogte ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12644 gange, og udskrevet 250 gange.
Energi:
KJ total 11713 (2788 kcal)
KJ pr. Pers. 2928 (697 kcal)
Vægt ialt 1400 gram
Vægt pr. Pers. 350 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 836 KJ (199 kcal) Protein 9.4 gram Fedt 17.4 gram Kulhydrat 2.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Bente K - 2011-10-12 10:19:43 det er en rigtig velsmagende ret, som også smager godt med kartoffelmos
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider