Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkungryde med sukkerærter

Kalkungryde med sukkerærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkungryde med sukkerærter, billede 4 Kalkungryde med sukkerærter, billede 1 Kalkungryde med sukkerærter, billede 2 Kalkungryde med sukkerærter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalkunbryst
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Timian, tørret
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukkerærter
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Kog risene som angivet på emballagen.

Skær kalkunkødet i strimler. Rens, skyl og halver champignon.

Smelt halvdelen af smørret i en gryde og steg kalkunkødet til det er gennemstegt.

Tag kødet op, tilsæt resten af smørret og timian. Svits champignon, tag dem op og hæld fløden i gryden sammen med sukkerærterne, som koges i 2 min. Tilsæt kalkunkød og champignon og kog ved svag varme i 2 minutter.

Smag til med salt og peber og server med de kogte ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12339 gange,
og udskrevet 239 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11713 (2788 kcal)
KJ pr. Pers. 2928 (697 kcal)
Vægt ialt 1400 gram
Vægt pr. Pers. 350 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 836 KJ (199 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 17.4 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bente K  -  2011-10-12 10:19:43
det er en rigtig velsmagende ret, som også smager godt med kartoffelmos