Rødløgene skæres i tynde både. Peberfrugterne skæres i strimler.
Kaslkun og grønsager ristes af på en varm pande i olien, karry tilsættes og ristes af sammen med.
Derefter hældes hvidvinen og bouillonen på og koges op, til sidst tilsættes fløden og det hele koges ned til det har jævnet sig selv.
Brug eventuelt lidt maizenamel udrørt i lidt koldt vand.
Tilbehør:
Broccolien skæres ud i små buketter og blancheres, østershattene deles i mindre stykker og ristes med cherrytomaterne let i olien.
Gulerødderne skæres i skiver og koges let, må gerne være sprøde, den friske pasta koges let.
Anretning:
Pastaen lægges i bunden af tallerkenen sautéen lægges midt på det hele, pyntes af med tomaterne, broccolien og gulerodsskiverne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(30 stemmer)
Opskriften er vist 65470 gange, og udskrevet 1343 gange.
Energi:
KJ total 11070 (2635 kcal)
KJ pr. Pers. 2767 (658 kcal)
Vægt ialt 2895 gram
Vægt pr. Pers. 723 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 382 KJ (91 kcal) Protein 6.5 gram Fedt 5.2 gram Kulhydrat 13.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
PN - 2010-03-29 17:59:31 Man skal riste østershattene sammen med cherrytomaterne - men ved anretningen står der intet om at have østershattene med på tallerkenen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider