Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkungryde med pasta

Kalkungryde med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkungryde med pasta, billede 4 Kalkungryde med pasta, billede 1 Kalkungryde med pasta, billede 2 Kalkungryde med pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
100 gram Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 tsk. Karry, stærk
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Madlavningsfløde 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
250 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
8 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
100 gram Østershatte
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
500 gram Båndpasta, frisk
Opskrift:
Rødløgene skæres i tynde både. Peberfrugterne skæres i strimler.

Kaslkun og grønsager ristes af på en varm pande i olien, karry tilsættes og ristes af sammen med.

Derefter hældes hvidvinen og bouillonen på og koges op, til sidst tilsættes fløden og det hele koges ned til det har jævnet sig selv.

Brug eventuelt lidt maizenamel udrørt i lidt koldt vand.

Tilbehør:
Broccolien skæres ud i små buketter og blancheres, østershattene deles i mindre stykker og ristes med cherrytomaterne let i olien.

Gulerødderne skæres i skiver og koges let, må gerne være sprøde, den friske pasta koges let.

Anretning:
Pastaen lægges i bunden af tallerkenen sautéen lægges midt på det hele, pyntes af med tomaterne, broccolien og gulerodsskiverne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (30 stemmer)

Opskriften er vist 65012 gange,
og udskrevet 1338 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11070 (2635 kcal)
KJ pr. Pers. 2767 (658 kcal)
Vægt ialt 2895 gram
Vægt pr. Pers. 723 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 382 KJ (91 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

PN  -  2010-03-29 17:59:31
Man skal riste østershattene sammen med cherrytomaterne - men ved anretningen står der intet om at have østershattene med på tallerkenen.