Skær kalkunkødet i 2 cm lange strimler. Rens og skyl champignonerne.
Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kalkunkødet heri. Tag kødet op.
Tilsæt resten af smørret og svits de hele champignoner. Tag dem op.
Hæld Mornaysaucen i gryden. Tilsæt de frosne bønner og kog dem i mornaysaucen ca. 4 minutter uden låg. Tilsæt kød, champignoner, salt og peber og bring retten i kog. Kog den ved svag varme og uden låg i ca. 2 minutter. Smag til.
Serveres med løse ris kogt i grønsagsbouillon.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(7 stemmer)
Opskriften er vist 21193 gange, og udskrevet 250 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider