kalkunkød (brystfilet) 350 g. kalkunkød (brystfilet)
5
spsk.
majs- eller vindruekerneolie 5 spsk. majs- eller vindruekerneolie
250
g.
champignoner 250 g. champignoner
1
lille bundt forårsløg 1 lille bundt forårsløg
1
rød peberfrugt 1 rød peberfrugt
2
spsk.
kinesisk soja 2 spsk. kinesisk soja
salt salt
peber peber
persille eller brøndkarse persille eller brøndkarse
kraft Creme Fraiche Dressing eller Kraft Sommer Dressing kraft Creme Fraiche Dressing eller Kraft Sommer Dressing
Opskrift:
Strimlet kalkunkød lynstegt på pande sammen med grøntsager er en nem og hurtig middagsret. grøntsagerne kan varieres efter årstiden.
Skær kalkunkødet i strimler og rist det hurtigt i olie på panden. Skub det lidt til side på panden og svits derefter skivede champignoner, skivede forårsløg og til sidst peberfrugtterninger. Hæld soja på og krydr med salt og peber. Lad det snurre samen få minutter. Drys persille eller klippet brøndkarse over. Servér Kraft dressing til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 8849 gange, og udskrevet 176 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider