Kalkunpande

Kalkunpande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.kalkunkød (brystfilet)
5 spsk.majs- eller vindruekerneolie
250 g.champignoner
1 lille bundt forårsløg
1 rød peberfrugt
2 spsk.sojasauce
 salt
 peber
 persille eller brøndkarse
 kraft Creme Fraiche Dressing eller Kraft Sommer Dressing
 
Opskrift:
Strimlet kalkunkød lynstegt på pande sammen med grøntsager er en nem og hurtig middagsret. grøntsagerne kan varieres efter årstiden. Skær kalkunkødet i strimler og rist det hurtigt i olie på panden. Skub det lidt til side på panden og svits derefter skivede champignoner, skivede forårsløg og til sidst peberfrugtterninger. Hæld soja på og krydr med salt og peber. Lad det snurre samen få minutter. Drys persille eller klippet brøndkarse over. Servér Kraft dressing til.





karakterer:
Opskriften er vist 10152 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu