Kalkunkølle med valnøddesauce

Kalkunkølle med valnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kalkunkølle, ca 1500 g.
1 bundtpersille
2 dl.vand
 
 Marinade:
2 tsk.citronpeber
1 spsk.olie
1 spsk.sojasauce
 
 Sauce:
1 lilleporre
1 spsk.olie
 skyen fra kalkunen
75 g.hakkede valnøddekerner
1 dl.hvidvin
1 dl.Cultura
2 tsk.maizena
0.25 tsk.salt
 
Opskrift:
Overlåret fyldes med groft hakket persille og lukkes med kødnåle. Køllen lægges i et ovnfast fad. Ingredienserne til marinaden piskes sammen og smøres på køllen. Køllen brunes midt i ovnen 15 minutter ved 225 grader. Vandet hældes ved, og køllen steger færdig i ca. 90 minutter ved 160 grader. Mens køllen hviler under et stykke folie, laves saucen: Porren skæres i tynde ringe, svitses i olie. Skyen kommes i sammen med valnødder og hvidvin. Snurrer i ca. 5 minutter. Cultura og maizena piskes sammen og røres i saucen. Saucen koges igennem og smages til med salt.

Kalkunkøllen skæres i skiver og serveres med valnøddesauce, pillekartofler og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 7065 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu