| |
|
Kalkungryde med karry og ananas
Kalkungryde med karry og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | kalkun i tern 500 g. kalkun i tern | 250 | g. | grønne bønner 250 g. grønne bønner | 2 | | løg, snittede 2 løg, snittede | 1 | dåse | ananas i tern eller 2 store madæbler i tern 1 dåse ananas i tern eller 2 store madæbler i tern | 2 | spsk. | hvedemel 2 spsk. hvedemel | 3 | tsk. | karry 3 tsk. karry | 1/2 | l. | hønsefond (terning og vand) 1/2 l. hønsefond (terning og vand) | | | olie til stegning olie til stegning | | | evt. fløde til jævning evt. fløde til jævning | | | salt salt | | | peber peber | | | | | | |
| |
Mel og karry blandes og kødet vendes i blandingen.
Kødet brunes i meget varm olie (brug gerne wok).
De snittede løg kommes i og svitses til gennemsigtige.
Vædske tilsættes, varmen dæmpes og bønnerne kommes i. Simrer ca 5 min til bønnerne er kogte (der skal være "bid" i dem).
Ananas eller æble tilsættes og varmes op - det er vigtig at de kun varmes op ellers mister de smag.
Smages til med salt og peber - kan evt. Jævnes med lidt fløde eller maizena.
Serves med ris, saltede peanuts, rosiner og eventuelt revet kokos (kokosmel).
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4
(14 stemmer)
Opskriften er vist 23940 gange, og udskrevet 1011 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Monica1985 - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig god ret! Den er nem at lave og smager bare vidunderligt
jeanette - 0000-00-00 00:00:00 Superlækker og smagsfuld opskrift til enhver lejlighed
|
|