Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Blommesauce I

Blommesauce I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Blommesauce I, billede 4 Blommesauce I, billede 1 Blommesauce I, billede 2 Blommesauce I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Blommer, friske udstenede
1 stort Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Rødvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Rød chilipeber
1 tsk. Korianderfrø
1 tsk. Fennikel. frø
3 cm. Kanel. stang kanelstang ca. 5 cm.
   


Opskrift:

æble (f.eks. Gråsten) skrælles og skære i tern.

Bring blå blommer, æbler og vand i kog for ganske svag varme.

Når æblet næsten er kogt ud tilsættes finthakket chili og de øvrige ingredienser og saucen koger ca. 1/2 time.

Tag evt. kanelstangen op. Pisk saucen med et piskeris til den er nogenlunde jævn, juster evt. konsistensen med lidt vand og smag til med sukker eller eddike.

Tips:

Der bliver ca. 1/2 l sauce – rigeligt til 8 personer.

Lav evt. en større portion og opbevar den på glas med tætsluttende låg. Den kan fint holde en måneds tid i køleskabet.

Saucen kan også koges på hvidvin i stedet for eddike. Tilsæt så kun sukker for at justere den sursøde balance til sidst.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 29154 gange,
og udskrevet 327 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu