Blommesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
1 stort Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Rødvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Rød chilipeber
1 tsk. Korianderfrø
1 tsk. Fennikel, frø
3 cm. Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
   
Energi:
KJ total 3442 (819 kcal)
KJ pr. Pers. 430 (102 kcal)
Vægt ialt 800 gram
Vægt pr. Pers. 100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 430 KJ (102 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 25.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)