Kalkuncuvette med chili og ingefær

Kalkuncuvette med chili og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
450 g.kalkuncuvette
1 chili
50 g.friskreven ingefær
 olie til stegning
 salt
 peber
1-2 dl.hønsebouillon
 saft og skal fra ½ citron
120 g.basmatiris
4 forårsløg
 
Opskrift:
Chilien befries for kerner og finthakkes. Blandes med ingefær, salt og peber. Kom de meste i culotten, og smør resten omkring culotten. Culotten snøres op og brunes af på varm pande til den er gyldenbrun på alle sider. Lægges på ildfast fad og sættes i ovn ved 180 grader i ca. 30 min. Herefter tilsættes bouillon og citronsaft og der steges yderligere 25 min. Imens koges ris og forårsløg møre. Saften fra culotten bruges som sauce (kan evt. jævnes med maizena). Culotten skæres i skiver og anrettes med ris og forårsløg på den varme tallerken (fad). Drys med reven citronskal.





karakterer:
Opskriften er vist 18071 gange,
og udskrevet 444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu