Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunbryst med pikantost

Kalkunbryst med pikantost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkunbryst med pikantost, billede 4 Kalkunbryst med pikantost, billede 1 Kalkunbryst med pikantost, billede 2 Kalkunbryst med pikantost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kalkunbryst
100 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
170 gram Ananas. konserves 1 dåse ananas indholder ca 350 g. ananas drænet vægt.

1 skive ananas vejer ca. 40 gram
125 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Rids lommer i kalkunbrystet, modsat skæreretningen. Fyld op med pikant ost. Drys med salt og peber.

Sæt brystet i ovnfast fad med bouillonen i, sættes i 200 grader C. alm. ovn. Spæd op med mere bouillon, hvis dette fordamper væk. Der skal altid være ½ l bouillon ved.

Efter ca. 45 minutter i ovnen tilsættes fløde, ananastern og rosiner. Dette varmes med i ca. 15 minutter.

Spises med ris og flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (29 stemmer)

Opskriften er vist 108792 gange,
og udskrevet 4053 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 18412 (4383 kcal)
KJ pr. Pers. 4603 (1095 kcal)
Vægt ialt 3219 gram
Vægt pr. Pers. 804 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 571 KJ (136 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 12.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bente  -  2010-10-11 18:35:49
Jeg har også prøvet den, pakket ind i bacon i skiver, er du tosset hvor er det bare super godt, kan så absolut anbefales.

Jette D  -  2009-10-26 01:31:49
En utrolig lækker ret med en skøn sauce, dejlig gæstemad

BO  -  2007-09-03 00:58:39
Prøv at pakke den ind i bacon, det er guf

Per  -  2007-08-17 11:20:55
Jo og så syntes jeg ikke det er nødvendigt at fylde efter med bouillon.

Per  -  2007-08-17 11:11:31
Væden fra kalkunen hældte vi op i en gryde og jævnede den med en meljævning, er der nogen i familien der ikke kan lide ananas og eller rosiner kan de sigtes fra her, og serveres ved siden af til dem som kan li dem. Vi serverede så en marineret bønnesalat til Se opskriften her

Birgitte  -  2006-12-27 13:14:08
Ganske glimrende.. faktisk rigtig god...!

Kasper  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig nem og dejlig mad

mille  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig lækker, børnene er vilde med det!!!

Martin  -  0000-00-00 00:00:00
Udemærket!! - scorede point hos kæresten med den!

Susanne  -  0000-00-00 00:00:00
Superlækkert!