Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunbryst fyldt fars i noritang

Kalkunbryst fyldt fars i noritang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
700 g.kalkunbryst
 salt
 peber
 olie til stegning
 
 Fars:
35 g.brødkrumme
1 æg
0,3 dl.fløde 13%
4 g.salt
150 g.flæske/hakket kalvekød
8 g.hakkede krydderurter
1 knsp.revet ingefær
 nori-tang (der kan evt. bruges blancheret savoykål, uden midterribber, istedet)
 
 Friteret blomkål:
 Tempura dej:
2 æggehvider
0,6 dl.vand
15 g.rismel
35 g.mel
 
 Sauce:
50 g.tomatkød i tern
50 g.hakkede skalotteløg
1 fedhvidløg
5 g.revet ingefær
1/4 l.rødvin
½ l.demi-glace (terning + vand)
15 g.hakkede krydderurter
½ dl.fløde
 olie
 
 Sauterede urter i soya:
½ grøn peberfrugt
½ rød peberfrugt
1/4 squash
4 bladesavoykål
4 forårsløg
100 g.blandede svampe
 soyasauce
 
Opskrift:
Fars:
Brødkrumme blendes (eller røres) med æg, fløde og salt. Farsen røres i (må ikke røres for meget herefter). Tag farsen op i en skål og vend krydderurterne i. Smag til med ingefær. Smør farsen i et tyndt lag på noritang, der lige er vendt i vand, rulles til en roulade og fryses ned.

Farsroulade:
Lav et hul i kalkunbrystet og pres den frosne fars ind. Krydr kalkunbrystet med salt og peber og brun det af i olie og steges færdig i ovn ved 170 grader C i 15-20 min. Lad brystet hvile i 10 - 15 min. inden det skæres i skiver.

Tempura dej:
Æggehvide og vand piskes sammen og den blandede mel røres i.

Friteret blomkål:
Blancher blomkålsbuketterne, vend dem i tempuradej og steg disse i olie.

Kryddersauce:
Svits løg, hvidløg og ingefær i olie, kom rødvin på og nedkog til det halve, derefter tilsættes demi-glace og til sidst fløden. Smag til med krydderurter og tilsæt tomat kort tid før servering.

Sauterede urter i soya:
Grønsager, svampe og savoykål skæres i strimler og sauteres i olie. Tilsættes soyasauce og smages til med salt og peber.

Anretning:
Saucen hældes ud på tallerkenen, så den dækker bunden. Herpå lægges 3 tynde skiver kalkun, sauterede urter i soya samt den friterede blomkål. Servér ris eller små stegte kartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12117 gange,
og udskrevet 178 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu