Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunbøffer med karrysauce

Kalkunbøffer med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 tykke kalkunbøffer á 150 g
 Salt
 peber
 Olie til stegning
 
 Sauce:
1 spsk.smør
1 tsk.karry
 spsk.hvedemel
2 dl.hønsebouillon
2 dl.sødmælk
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og rør karry og mel i. Bag op med bouillon og mælk. Lad saucen koge 2-3 min. Smag til med salt og peber.

Drys kødet med salt og peber og brun det i olien på en varm pande. Når de er brune, sænkes varmen, og de steger videre ca. 8 min. i alt.

Servér med kogte ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6142 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu