| |
|
Kalkunbøffer med karrysauce
Kalkunbøffer med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | tykke kalkunbøffer á 150 g4 tykke kalkunbøffer á 150 g | | | Salt Salt | | | peber peber | | | Olie til stegning Olie til stegning | | | | | | Sauce: Sauce: | 1 | spsk. | smør1 spsk. smør | 1 | tsk. | karry1 tsk. karry | 1½ | spsk. | hvedemel1½ spsk. hvedemel | 2 | dl. | hønsebouillon2 dl. hønsebouillon | 2 | dl. | sødmælk2 dl. sødmælk | | | Salt Salt | | | peber peber | | | |
| |
Smelt smørret i en gryde og rør karry og mel i. Bag op med bouillon og mælk. Lad saucen koge 2-3 min. Smag til med salt og peber.
Drys kødet med salt og peber og brun det i olien på en varm pande. Når de er brune, sænkes varmen, og de steger videre ca. 8 min. i alt.
Servér med kogte ris til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6250 gange, og udskrevet 125 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|