Kalkunbøffer med karrysauce

Kalkunbøffer med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 tykke kalkunbøffer á 150 g
 Salt
 peber
 Olie til stegning
 
 Sauce:
1 spsk.smør
1 tsk.karry
 spsk.hvedemel
2 dl.hønsebouillon
2 dl.sødmælk
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og rør karry og mel i. Bag op med bouillon og mælk. Lad saucen koge 2-3 min. Smag til med salt og peber.

Drys kødet med salt og peber og brun det i olien på en varm pande. Når de er brune, sænkes varmen, og de steger videre ca. 8 min. i alt.

Servér med kogte ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 7011 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu