Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spinatfyldt kalkunbryst

Spinatfyldt kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
4 fedhvidløg
800 g.kartofler
½ buketpersille
400 g.champignon
½ timiankviste
600 g.spinat, frossen
800 g.kalkunbryst
300 g.perleløg
 
Opskrift:
Pres væsken ud af spinaten og skær den i grove stykker. Hvidløgene hakkes og brunes i lidt olivenolie. Spinaten tilsættes og der smages til med salt og peber eventuelt med reven muskatnød.

Skær en lomme i kalkunbrystet og fyld med spinaten. Luk med tandstikker.

Kartoflerne skæres i tern på ½-1 cm, perleløgene pilles og champignon renses. Det hele blandes med timiangrene i et oliesmurt ildfast fad. Brystet anbringes oven på og retten krydres med salt og peber, inden det steges i ovnen i 45-60 minutter. Skyen koges ned til det halve og jævnes med Maizena-mel, og smages til med salt og peber. Skiver af brystet (1 cm) anrettes oven på grøntsagerne og drysses med hakket persille, og saucen hældes rundt om .

Tilbehør kan være mixed salat og et godt brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11728 gange,
og udskrevet 372 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

FireWorks  -  2012-12-10 15:08:04
Temperaturen afhænger lidt af hvilken ovn og hvordan du varmer op. Råd: Forsøg dig frem med en 180-200 grader. Jeg ovnsteger/bager personligt ved 200 grader "alm."/ikke-varmluft. Kunsten er: at bruge et et stegetermometer. Dette skal vise 80 grader C før brystet tages ud! Tips: 1) Læg et stykke staniol over hvis butterdejen bliver for mørk. 2) Lad Brystet hvile 15 min inden der skæres i det (dvs. pak det ind i folie, når det kommer ud af ovnen, og lad det hvile kort).

Wsd  -  2011-07-04 15:55:48
Jeg flækkede brystet og smurte et tyndt lag fløde ost, og kom spinaten ovenpå. Så rullede jeg det og snorede det sammen. Smagte virkelig godt.

  -  2008-08-11 18:29:57
Eller endnu mere interessandt: Hvor mange grader skal oven være på?

  -  2007-08-29 21:49:47
hvor læge skal kalkunen være i ovnen/panden?