Brystet brunes af, drysses med salt, peber, hakket persille, hvidløg og citron og bages i ovn ved 160 grader i en time.
Risotto: Svits løgene, tilsæt Risotto-ris og hvidvin samt vand og salt. Risene koges møre og der tilsættes lidt fløde og ristede champion. Det hele smages til med lidt revet Parmasanost
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 34433 gange, og udskrevet 677 gange.
Kommentarer
Jeanette - 0000-00-00 00:00:00 I teksten er der hvidløg men ikke i ingredienslisten, i ingredienslisten er der tomater og timiankviste men ikke i teksten, der skal en del gætteri til her, men det er en god ret og risen smager rigtig godt også med 9 % fløde.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider