Kartoffelsalat med kogt, røget kalkunbryst

Kartoffelsalat med kogt, røget kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.kalkunbryst, pakke kold, røget
0.8 dl.løg
8 kartofler
6 spsk.olivenolie
6 cherrytomater
8 dl.brøndkarse
8 radiser
50 g.pinjekerner
2 spsk.hvidvinseddike
0.4 tsk.sennep
4 stk.kalkunbacon i skiver
 
Opskrift:
Kogt røget kalkunbryst og kartofler skæres i tern blandes i en skål med cherrytomater, løgringe, radiser. Pinjekerner ristes på en varm pande, derefter svitses kalkunbacon i tern.

Hvidsvindseddike, sennep, salt og peber hældes i skål, olien tilsættes i en tynd stråle mens der piskes. Dressingen overhældes salaten, der drysses med pinjekerner og bacon.

Serveres med ristet rugbrød eller flutes, der er gnedet med et halv fed hvidløg, dryppet med lidt olie og krydret med salt og peber. Herefter lunes det i ovnen til det er gyldent.





karakterer:
Opskriften er vist 10480 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu