Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunroulade II

Kalkunroulade II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
0,8 dl.mælk
1 æg
2 skalotteløg
4 bagekartofler
50 g.champignon
4 pastinakker
4 kvistetimian
1,5 spsk.Maizena
100 g.soltørrede tomater
4 stk.brød, hvidt uden skorpe
1 laurbærblade
0,8 spsk.honning
4 dl.rødvin
800 g.kalkunbryst
 
Opskrift:
Toast udblødes i mælk og tilsættes hakkede soltørrede tomater, basilikum, æg, salt og peber. Brystet skæres op, så det udgør en flade og ”farsen” smøres ud på kødet i et tykt lag. Herefter rulles brystet sammen, snøres med stegetråd og brunes af.

Pastinak og kartofler skrælles og skæres i både, som steges af på pande, før de lægges i fad og bages med sammen med rouladen i ovnen i 45 minutter ved 160 grader


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8119 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu