Kalkunoverlår i tern

Kalkunoverlår i tern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bakkepasta, frisk
2 spsk.olie
1.5 spsk.salt
 peber
0.8 tsk.karry
1 peberfrugt, rød
800 g.Kalkunoverlår i tern
8 forårsløg
4 stk.Persille, bredbladet hakket
 
Opskrift:
Olie varmes på panden, karry "brændes af" og kalkunoverlår i tern tilsættes. Krydres med salt og peber. Steges i 5-6 min.

Peberfrugt renses og skæres i strimler, forårsløg renses og skæres i skiver på skrå. Grøntsager tilsættes kødet og steger med i 2-3 min. Persillen hakkes fint.

Pasta koges, dryppes af i sigte og vendes med kødet på panden. Drysses med persille inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 12388 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu