enokisvampe eller champignon200 g. enokisvampe eller champignon
2
stk.
citrongræs eller limefrugt2 stk. citrongræs eller limefrugt
Opskrift:
Skær en lomme på langs af inderfiletten, og fyld med røget laks. Luk med tandstikker og krydder hele fileten med salt og peber.
Brunes i olie på panden, og steges i ovn 15-20 minutter ved 180 grader C. På samme pande sauteres svampe, sukkerærter samt fint skåret citrongræs (eller limesaft med reven skal). Krydres med salt og peber.
Ved servering skæres inderfiletten i skiver og anrettes på grøntsagerne. Panden koges af med et glas hvidvin og jævnes evt. med Maizenamel. Tilsættes friskhakket estragon eller persille.
Tilbehør kan være vilde ris eller frisk grøn pasta.
Tips:
Inderfiletten kan også fyldes med rejer – eller fileten kan skæres ud i bøffer, der omvikles med bacon – kalkunbacon naturligvis – der steges på panden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 23268 gange, og udskrevet 217 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider