Kalkun inderfilet

Kalkun inderfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuninderfilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.laks, røget
200 g.sukkerærter
1.5 spsk.estragon
0.8 dl.hvidvin
500 g.kalkunfilet
200 g.enokisvampe eller champignon
2 stk.citrongræs eller limefrugt
 
Opskrift:
Skær en lomme på langs af inderfiletten, og fyld med røget laks. Luk med tandstikker og krydder hele fileten med salt og peber.

Brunes i olie på panden, og steges i ovn 15-20 minutter ved 180 grader C. På samme pande sauteres svampe, sukkerærter samt fint skåret citrongræs (eller limesaft med reven skal). Krydres med salt og peber.

Ved servering skæres inderfiletten i skiver og anrettes på grøntsagerne. Panden koges af med et glas hvidvin og jævnes evt. med Maizenamel. Tilsættes friskhakket estragon eller persille.

Tilbehør kan være vilde ris eller frisk grøn pasta.

Tips:

Inderfiletten kan også fyldes med rejer – eller fileten kan skæres ud i bøffer, der omvikles med bacon – kalkunbacon naturligvis – der steges på panden.





karakterer:
Opskriften er vist 29724 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu