Kalkunbryst med asparges

Kalkunbryst med asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :     
Kalkunbryst med asparges, billede 4 Kalkunbryst med asparges, billede 1 Kalkunbryst med asparges, billede 2 Kalkunbryst med asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kalkunbryst
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
   
4 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1.5 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 helt Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Kalkunbrystet krydres med salt og peber og lægges i en bradepande med 1 cm. vand i bunden. Steges i ovn ved 180 grader C alm. ovn i 50-55 minutter.

Asparges bøjes til de knækker, det nederste kasseres. De lægges i en skål og overhældes med kogende vand. Lad dem stå i 1 minut og hæld dem i en sigte.

I rødløgene skæres et kors i toppen, put 1 tsk. smør og et drys salt og peber ned i åbningen.

Skil hvidløgsfeddene ad, sæt løg og hvidløg i et fad og sæt dem i ovn ved 180 grader i 20 minutter.

Persillen hakkes og drysses over kartoflerne når de er færdige.





karakterer:
Opskriften er vist 54681 gange,
og udskrevet 522 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9085 (2163 kcal)
KJ pr. Pers. 2271 (540 kcal)
Vægt ialt 2721 gram
Vægt pr. Pers. 680 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 333 KJ (79 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-25 17:50:41
Hvorfor skal aspargenes ikke være kogt og varme/lune ???? De hger er jo halvrå !!!