Kalkunblanquette med mango og sorte ris

Kalkunblanquette med mango og sorte ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.kalkunkød i tern
½ mango, skrællet og skåret i tern
3 forårsløg i mindre stykker
100 g.sorte ris (fås bl.a. i Kvickly), fra Thailand (der kan også anvendes vilde ris)
3 dl.hønsebouillon
1 dl.piskefløde
½ løg, stukken med 2 nelliker
5 helepeberkorn
 salt
 peber
 maizena
 
Opskrift:
Risene skylles godt. Koges ca. 45-50 min.

Kalkunkødet koges mørt i bouillonen sammen med løg og peberkorn. Koges ca. 25 min. Skummes under kogningen. Kødet tages op. Løg og peberkorn fjernes. Bouillonen koges ind til det halve, tilsættes piskefløde, koges op og jævnes med maizena. Tilføj mango og forårsløg og kog atter et par minutter. Smag til med salt og peber.

Server med sorte ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8730 gange,
og udskrevet 137 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu