Kalkun, stegt i parmesan med tomatkompot

Kalkun, stegt i parmesan med tomatkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkun, stegt i parmesan med tomatkompot, billede 4 Kalkun, stegt i parmesan med tomatkompot, billede 1 Kalkun, stegt i parmesan med tomatkompot, billede 2 Kalkun, stegt i parmesan med tomatkompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kalkunbryst
150 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
8 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 tsk. Koriander, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
  Tilbehør:
240 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
Opskrift:
Kødet skæres i strimler og vendes i parmesan.

Steg kødet af i panden. Tag kødet op og kom skalotteløg i. Steg disse letmøre og kom herefter flåede tomater i og kog saucen let ind. Smag til med koriander, salt og peber.

Broccoli koges letmøre og vendes i saucen sammen med de stegte kalkunstrimler.

Server med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 16131 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13747 (3273 kcal)
KJ pr. Pers. 3436 (818 kcal)
Vægt ialt 2390 gram
Vægt pr. Pers. 597 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 575 KJ (136 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 11.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu