Kalkunbryst med champignonsauce

Kalkunbryst med champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kalkunbryst
10 g.smør
1 tsk.salt
 peber
1 dl.vand
1 dl.hvidvin
 
 Sauce:
2 forårsløg
250 g.champignon
10 g.smør
 siet sky (gem 1 dl til næste dag)
1.5 tsk.majsstivelse
1 dl.kaffefløde 9%
0.75 tsk.salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Pasta, f.eks. frisk, grøn tagliatelle
 tomatsalat
 flûtes
 
 
Opskrift:
Læg kalkunbrystet i et lille smurt ovnfast fad. Smør med smeltet smør. Drys med salt og peber. Brun kalkunkødet i 15 min. ved 225°.

Hæld hvidvinen og vand ved og lad det stege videre ved 160°. Herefter skal kødet hvile i 20 min. indpakket i alufolie.

Snit forårsløgene og rens champignonerne og hak dem groft. Svits forårsløg og champignon i smør. Tilsæt skyen, rør majsstivelsen ud i fløden og udrør den i saucen. Kog saucen igennem og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 22462 gange,
og udskrevet 871 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-12-09 18:22:50
hvor længe skal kødet have ved de 160 gr.

  -   2010-02-13 13:44:33
Hvor lang tid skal den have ved de 160 gr. ?

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor lang tid v.160 "

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor lang tid skal den have ved 160 grader ???