Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkun veronique

Kalkun veronique, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.smør
450 g.kalkunbryst skåret små stk.
25 g.hvedemel
2 1/2 dl.varm hønsebouillon
3/4 dl.tør hvidvin el. vermouth
2 tsk.friskhakket esdragon
4 tsk.piskefløde
175 g.grønne druer u. kerner
 salt
 peber
 
 Pynt:
 friske esdragonkviste
 små ristede brøncroutoner.
Opskrift:
Forvarm et stort bruningsfad i 8 min. el. efter frabrikantens brugsanvisning. Kom kalkunkødet i fadet med smørret, rør rundt og steg i 5 min. på højeste effekt. Rør rundt 2 gange under stegningen. Tilsæt melet og derefter bouillon og vin el. vermouth lidt efter lidt. Kog i 2 min. på højeste effekt, til det begynder at jævne. Rør 2-3 gange under kogningen. Tilsæt esdragon, rør rundt og kog under låg i 10 min. på middel effekt. Tilsæt fløde og druer og smag til med krydderier. Kog under låg i 2-3 min. på lav effekt for at gennemvarme retten. Må ikke koge. Anret i en opvarmetserveringsskål, pynt med frisk esdragon. Server brøndcroutoner til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6492 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu