Kalkun veronique

Kalkun veronique, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
25 g.smør
450 g.kalkunbryst skåret små stk.
25 g.hvedemel
2.5 dl.varm hønsebouillon
0.75 dl.tør hvidvin eller vermouth
2 tsk.friskhakket estragon
4 tsk.piskefløde
175 g.grønne druer uden kerner
 salt
 peber
 
 Pynt:
 friske estragonkviste
 små ristede brødcroutoner.
Opskrift:
Forvarm et stort bruningsfad i 8 min. el. efter fabrikantens brugsanvisning. Kom kalkunkødet i fadet med smørret, rør rundt og steg i 5 min. på højeste effekt. Rør rundt 2 gange under stegningen. Tilsæt melet og derefter bouillon og vin el. vermouth lidt efter lidt. Kog i 2 min. på højeste effekt, til det begynder at jævne. Rør 2-3 gange under kogningen. Tilsæt estragon, rør rundt og kog under låg i 10 min. på middel effekt. Tilsæt fløde og druer og smag til med krydderier. Kog under låg i 2-3 min. på lav effekt for at gennemvarme retten. Må ikke koge.

Anret i en opvarmet serveringsskål, pynt med frisk estragon. Server brøndcroutoner til.


karakterer:
Opskriften er vist 6973 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu