Rens appelsinerne og riv skallen, pres saften af appelsinerne og bland det med skallen.
Smør kalkunbrystet med groft salt og friskkværnet peber, læg brystet i en stegepose i et ovnfastfad hæld appelsinblandingen ved og tilsæt lidt vand. Steges ved 200 grader i ca. 50-60 min. Stegen må endelig ikke tørre ud, tilsæt evt. vand undervejs.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11029 gange, og udskrevet 245 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider