Kalkun med grøntsager

Kalkun med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
500 g.kalkunbryst
200 g.små skalotteløg
25 g.tørret skovsvampe
125 g.gulerødder
 dl.grønsagsbouillon
2.5 dl.cremefraiche 38%
1 tsk.estragon
0.5 tsk.roft salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær rod og top af chalotteløgene. Kom løgene i en skål med kogende vand. Lad dem stå et kort øjeblik, pil den bløde skal af. Skær kalkunbrystet i tern. Udblød de tørrede skovsvampe som anvist på pakken.

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme. Svits løg, skovsvampe og kalkunkød i 2 min. Tilsæt estragon, salt, peber og bouillon. Bring retten i kog, lad den koge for svag varme i 7 min. Skær gulerødderne i tynde skiver. Tilsæt creme fraiche og gulerødder under omrøring. Lad retten koge, stadig under omrøring i 3 min.

Serveres med ris og strimlede forårsløg.





karakterer:
Opskriften er vist 13755 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-16 11:31:38
Kan man godt proppe flere grønsager i ?