Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kål i vin med kalkun

Kål i vin med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.hvidkål eller spidskål
1 løg
1 æble
25 g.smør
2 dl.tør hvidvin
2 dl.hønsebouillon
2 tsk.rosmarin
 salt
 peber
150 g.bacon
1 pakkekalkunfilet eller schnitzel (280-300 g)
 
Opskrift:
Fjern de yderste blade af hvidkålen, snit kålen fint og skyl den. Hak løget, skræl æblet og riv det groft. Kål, løg og æble svitses i smørret i 2 min. Hvidvin, bouillon, rosmarin, salt og peber tilsættes og retten simre ved svag varme i 1/2 time. Skær kalkunkødet i tern og steg det på en panden sammen med bacon. Bacon skal være sprød og kalkunkødet gennemstegt. Vend kødet i kålen og server retten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9195 gange,
og udskrevet 226 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lisbeth  -  2012-11-06 15:16:12
Denne ret smager mega godt med en smule fløde og karry i - i stedet for rosmarin :) Men lækkert smager det :)