Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkun-pande

Kalkun-pande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkun-pande, billede 4 Kalkun-pande, billede 1 Kalkun-pande, billede 2 Kalkun-pande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 ds. Ananas. konserves 1 dåse ananas indholder ca 350 g. ananas drænet vægt.

1 skive ananas vejer ca. 40 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 ds. Bønnespirer konserves 200 g. 1 dåse bønnespire indeholder ca. 200 gram drænet vægt.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kalkunkødet svitses i lidt olie på panden. Herefter tilsættes, champignon samt rød og grøn peber. Dette skal stå og simre til kødet er mørt.

Herefter tilsættes ananas og til sidst bønnespirer. Det hele overhældes med fløde og koger op til fløde bliver lidt tyk. Serveres direkte fra panden.

Retten serveres med ris der er kogt i bouillon samt hvidløgsflute.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22878 gange,
og udskrevet 448 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7156 (1703 kcal)
KJ pr. Pers. 1789 (425 kcal)
Vægt ialt 1625 gram
Vægt pr. Pers. 406 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 440 KJ (104 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lis  -  2010-02-07 15:07:02
Jeg bruget chili marineret kyllyngbryst til denne ret, så smagte den rigtig godt, men med fersk kalkunkød vil der ikke været megen skal i retten.