Fyldt kalkunbryst med krydderurter

Fyldt kalkunbryst med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Fyldt kalkunbryst med krydderurter, billede 4 Fyldt kalkunbryst med krydderurter, billede 1 Fyldt kalkunbryst med krydderurter, billede 2 Fyldt kalkunbryst med krydderurter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.kalkunbryst
 salt
 peber
 merian
 fedtstof til bruning
3 dl.kalvebouillon
 dl.piskefløde
 evt. jævning
 
 Fyld:
1 mellemstort finthakket løg
2 spsk.hakket persille
2 spsk.fintklippet purløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Flæk kalkunbrystet næsten igennem - det skal holde sammen i den ene side.

Bland fyldet og fordel det på kalkunbrystet. Krydr med salt og peber. Fold sammen herom og bind omkring med bomuldsgarn. Gnid kalkunbrysten med salt, peber og merian og brun det på alle sider i fedtstof i en gryde eller pande.

Tag det op og kom det i et ovnfast fad. Hæld bruningsfedtet over, hvis det ikke er for mørkt. Sæt fadet i ovnen ved 185-200 grader C. alm. ovn og steg i 45-50 min.

Kom bouillonen i fadet, når halvdelen af stegetiden er gået.

Hæld skyen i en gryde og tilsæt fløde. Bring i kog og jævn til sovs.





karakterer:
Opskriften er vist 55488 gange,
og udskrevet 1676 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-17 08:53:54
Vil til en anden gang sautere løgene i lidt smør eller olie inden de lægges i kalkunen.

  -   2007-08-17 08:53:13
Som tilbehør brugte vi friskkogte smørvendte bønner, kartofler med persilledrys og rysteribs.

  -   2005-01-01 01:01:01
Ja, tilbebør???

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager rigtig godt med hakket champignon i sammen med fyldet

  -   2005-01-01 01:01:01
Bedste tilbehør??