Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkun med selleripuré

Kalkun med selleripuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
600 g.kalkunbryst uden skind og ben
6 stk.saltet flæsk
1 løg
1 persillerod
1 mellemstor selleri
25 g.smør/margarine
1/2 dl.piskefløde
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Hak løg og persillerod groft. Læg kalkunbryst i en gryde, kom flæskeskiver over. Kom de hakkede urter og vand ved. Kog kødet ved svag varme ca. 45 min. Hæld af og til suppe over kødet, det skal være mørt, og suppen kogt væk. Skræl sellerien, skær i tern og damp den i lidt vand. Pisk mosen med smør og piskefløde, tilsæt salt og peber. Fjern flæsket, skær kalkunkødet i skiver og server med sellerimos og grøntsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8774 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu