Kalkun i tomat

Kalkun i tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.kalkunkød i småstykker
25 g.smør
 salt
 peber
5 dl.tomatsaft
1 lillecourgette
1 fedhvidløg
1 bundtbredbladet persille
100 g.pastaskruer
 
Opskrift:
Rist kødet i smør og krydr med salt og peber. Hæld tomatsaften over. Skyl courgetten og skær den i mindre stykker. Bland courgetten med kødet, rør godt rundt og læg låg på. Lad retten simre i 40 minutter, smag til med presset hvidløg og drys med hakket persille.

Serveres med den nykogte pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 9480 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu