Braiseret kalkunkølle med bulgur og grønt

Braiseret kalkunkølle med bulgur og grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kalkuncuvette af kølle ca. 900 g
¼ pottefrisk oregano
2 dl.tomatsaft
1 laurbærblad
2 fedhvidløg
10 helepeberkorn
2 dl.hønsebouillon
½ porre, skåret i mindre stykker
1 gulerod, skåret i mindre stykker
 dl.bulgur
¼ knoldselleri i mindre stykker
 salt
 peber
 olie til stegning
 
Opskrift:
Kalkunkøllen fyldes med oregano og snøres op. Steges i gryde sammen med hvidløg, laurbærblad og peberkorn. Når køllen er gyldenbrun på alle sider tages den op af gryden og lægges i ildfast fad sammen med hvidløg, peberkorn og laurbærblad. Tilsæt ca. 1½ dl vand i bunden af fadet. Køllen steges videre i ovn ca. 40-45 min. I gryden tilsættes grøntsager, tomatsaft, bouillon og bulgur og dette koges ved svag varme i ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber. Kødet tages ud og serveres sammen med bulgur og grønt.





karakterer:
Opskriften er vist 10739 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-07 18:28:37
Bulgur, det er ikke lige min hofret, men det er jo sundt så jeg ville lige prøve, det er den bedste ret med bulgur jeg nogensinde har prøvet og nu får vi den jævnligt og gerne med masser af rodfrugter og man savner ikke sauce til. Prøv den.