Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Braiseret kalkunbryst med rosmarin

Braiseret kalkunbryst med rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Braiseret kalkunbryst med rosmarin, billede 4 Braiseret kalkunbryst med rosmarin, billede 1 Braiseret kalkunbryst med rosmarin, billede 2 Braiseret kalkunbryst med rosmarin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kalkunbryst
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
300 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 kvist Rosmarin, frisk
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Kalkunbrystet krydres med salt og peber og brunes i smørret i bunden af en gryde. Brystet tages op.

Gulerødder i skiver og rødløg i halve skiver sauteres i gryden. Kalkunbrystet lægges tilbage i gryden og vandet og rosmarinen tilsættes. Det hele braiseres under låg ca. 20 minutter. Brystet tages op og holdes lunt.

Fonden med grøntsager smages til med salt og peber og jævnes med en smørbolle.

Brystet skæres i skiver og anrettes i et fad oven på grøntsagerne.

Serveres med pillekartofler drysset med persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 85184 gange,
og udskrevet 1777 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10286 (2449 kcal)
KJ pr. Pers. 2571 (612 kcal)
Vægt ialt 2884 gram
Vægt pr. Pers. 721 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 356 KJ (84 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 8.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu