Kalkun i ingefær

Kalkun i ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkun
200 g.bacon
300 g.porre
100 g.forårsløg
50 g.chili
20 g.ingefær
1,2 l.hønsebouillon
1 dl.piskefløde
40 g.margarine
30 g.maizena
2 tsk.karry
1 tsk.gurkemeje
 salt
 peber
 
Opskrift:
Chili renses for korn og hakkes fint. Forårsløgene renses og hakkes fint. Porrerne renses, sk&ygrave;lles og skæres i aflange skiver. Ingefæren skrælles og rives fint. Bacon svitses, kalkun kommer i lidt efter. Karry og gurkemeje svitses med. Porrerne svitses i en gryde for sig. Tilsæt forårsløg og chili, som svitses med kødet. Tilsæt derefter 6 dl. bouillon, ingefær, salt og peber. Resten af bouillonen røres med maizena og tilsættes resten. Koges i et par minutter. Til sidst vendes porrerne i retten.

Evt. med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 11919 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu