Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkun i basilikum

Kalkun i basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kalkunbryst
1 dl.hvidvin
100 g.smør
4 kvistebasilikum
4 bladesavoykål, 1/2 x 4 cm
2 skalotteløg, groft hakket
100 g.gulerødder, i julienne
1 pindcitrongræs, let knust
50 g.courgette, i julienne
50 g.porre, i julienne
2 dl.ananas saft
1/2 dl.kokosmælk
1/2 dl.eddike
1/2 dl.kokosmælk
1/2 l.hønsebouillon
1 spsk.tomatpure
2 spsk.marizena til jævning
 salt
 peber
 soya
 
Opskrift:
Skyl, rens og skær grøntsagerne.

Hak basilikum og bland det med smørret.
Skær en lomme i kulkunbrystet og kom smørblandingen derind. Luk hullet til med en kødnål. Kalkunbrystet brunes på panden og kommes i stanniol med hvidvinen. Kom den i ovnen ved 175 grader i 8 min.

Svits grøntsagerne på panden ved høj varme, citron pinden kommes ved men tages op før servering. Kokosmælken, eddiken, ananassaften, bouillon og tomatpure koges og jævnes med maizena. Smages til med salt, peber og soya og evt. lidt hvidvin.

Tilbehør kogte ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13192 gange,
og udskrevet 155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis kødet kun skal have 8 minutter, er det da råt indeni!!! Hvad mon det rigtige antal minutter er??