Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jettes karrykalkungryde

Jettes karrykalkungryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kalkun i tern
250 g.champignon
2 løg i tern
2 æbler i tern
1 rød peber i tern
2 tsk.karry
 salt
 friskkværnet peber
 olie til stegning
 jævnes med 2 dl fløde og evt. maizenamel
 reven muskatnød
 
Opskrift:
Varm olien og kom karryen i, lad det bruse op. Brun kød og løg heri, lad det simre i 10 min. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre i yderligere 7 min. Jævn derefter retten og smag til med salt, peber og muskatnød.

Serveres med løse ris og salat evt. flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15048 gange,
og udskrevet 812 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu