Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidløgsbarderet kalkunbryst

Hvidløgsbarderet kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hvidløgsbarderet kalkunbryst, billede 4 Hvidløgsbarderet kalkunbryst, billede 1 Hvidløgsbarderet kalkunbryst, billede 2 Hvidløgsbarderet kalkunbryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g. kalkunbryst
6-8 fedhvidløg
125 g.bacon i store stykker
6-8 soltørrede tomater
1-2 stk.tørret basilikum
2 1/2 dl.grønsagsbouillon
1 dåsehakkede tomater
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær nogle snit i kalkunbrystet. Placer hvidløg, bacon, soltørrede tomater og basilikum i snittene. Brun kalkunbrystet ved 225 grader C. alm. ovn i ca 15 minutter.

Skru ovnen ned til 180 grader C. alm. ovn, tilsæt bouillonen og lad kalkunbrystet stege i 35-40 minutter. Hæld bouillon over stegen med jævne mellemrum.

Når der er 10 min tilbage af stegetiden tilsættes de hakkede tomater, piskefløden og der krydres med salt og peber.

Tag stegen op og lad den hvile i 10 minutter. Imens blendes saucen med en stavblender, og varmes igennem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (49 stemmer)

Opskriften er vist 63092 gange,
og udskrevet 2858 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

martin carretero  -  2013-09-25 12:27:46
vil foreslå at komme bacon rundt om kalkunbrystet istedet så den derved beholder saftigheden. Og så vil jeg foreslå frisk pasta istedet.

Mia  -  2008-08-04 10:21:33
Det var det absolut bedste kalkunbryst jeg kan mindes jeg har fået... Synes at kødet ofte bliver så tørt, kedeligt og smagsløs, men med denne opskrift smager det faktisk ganske fortrinligt. Udover basilikum, brugte jeg en krydderiblanding fra Santa Maria der vist hedder Texas og da kødet var lagt til hvile og sovsen var blendet tilføjede jeg en god klat philidelfia ost med urter. Det synes vi var rigtig godt og det er i hvert fald ikke sidste gang vi laver denner ret...

Mette  -  2008-04-27 13:39:16
Fantastisk lækker kalkunbryst. Dog skal man være obs på saucen, vi fik den til at smage af noget ved hjælp af creme fine og stegesky. God fornøjelse, kan KUN anbefales

Nina  -  2007-02-26 17:26:59
Rigtig godt kød, men sovsen smager ikke af ret meget.

Lisbet P.  -  0000-00-00 00:00:00
Supergod opskrift - har brugt den flere gange ved gæstemiddage

Annette >Andersen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en super god opskrift. Har benyttet den til dåb, med succes!

Bente  -  0000-00-00 00:00:00
Tilbehør: Ris, Flutês og salat

Lone Christensen  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er tilbehørret ?