sandwichbrød uden skorpe 2 skiver sandwichbrød uden skorpe
1 1/2
dl.
letmælk 1 1/2 dl. letmælk
1
æg 1 æg
1 1/2
tsk.
salt 1 1/2 tsk. salt
peber peber
1
pk.
bl. frosne krydderurter og 1 pk. frosset purløg eller 4 spsk bl. friske krydderurter, f.eks. persille, purløg og kørvel 1 pk. bl. frosne krydderurter og 1 pk. frosset purløg eller 4 spsk bl. friske krydderurter, f.eks. persille, purløg og kørvel
1
tsk.
olie til formen 1 tsk. olie til formen
3-4
tynde skiver bacon 3-4 tynde skiver bacon
Opskrift:
Skær kalkunschitzlerne i fingertykke strimler, og lad dem trække med citronsaft og peber.
Rør imens farsen:
Smuldr brødet, og hæld mælken over. Når brødet er blødt, røres æg, kød, salt, peber og krydderurterne i. Smør en form på 1 liter med lidt olie. Kom halvdelen af farsen i. Tryk kalkunstrimlerne ned, og dæk med resten af farsen. Læg baconskiverne ovenpå, og dæk med alufolie.
Bag patéen på nederste ovnrille 1 time ved 170°. Læg et pres over, og stil den koldt til næste dag. Smager bedst kold, men kan også spises varm.
Serveres med Pastasalat med solsikkeskud og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10991 gange, og udskrevet 306 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider