Grøn pasta med kalkun og svampe

Grøn pasta med kalkun og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.finthakket zittauerløg
4-5 fedfinthakket hvidløg
3 strimler bacon
35 g.smør
700 g.champignoner i skiver
1 tsk.tørret rosmarin
0.5 spsk.groft salt
 peber
600 g.kalkunbryst i tern (ca. 2 x 2 cm)
40 g.smør
3 l.vand
1 spsk.groft salt
600 g.frisk grøn tagliatelle (båndpasta)
7-8 dl.Mornaysauce
4 spsk.ost
 
Opskrift:
Svits løg, hvidløg og bacon i smørret, i ca. 1 minut. Tilsæt champignoner og rosmarin, og svits det med i ca. 8 minutter. Tilsæt salt og peber. Hæld blandingen i en stor skål.

Del kødet i 2 portioner og svits hver portion for sig i gyldent smør i gryden i ca. 2 minutter. Bland kødet med løg og champignoner.

Bring vand og salt i kog. Kom pastaen i og lad den koge i ca. 3 minutter. Hæld pastaen i en sigte, og skyld den med koldt vand.

Læg lagvis og i nævnte rækkefølge- svampeblanding, pasta og Mornaysauce i 2 smurte ovnfaste fade Drys med ost og bag fadene midt i ovnen.

Bagetid ca. 30 minutter. ved 225 grader C.

Tilbehør:
Grøn salat og et godt glas rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 12256 gange,
og udskrevet 372 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor mange er retten til? Min vurdering er ca. 8 personer

  -   2005-01-01 01:01:01
En rigtig god ret som kan spises mange aftener selv dagen efter :-)