lille bdt fintsnittede forårsløg 1 lille bdt fintsnittede forårsløg
1
hel blegselleri skåret i fine strimler 1 hel blegselleri skåret i fine strimler
2
gulerødder skåret i tynde strimler 2 gulerødder skåret i tynde strimler
2
spsk.
olie 2 spsk. olie
1
lille stykke fisk indefær skåret i små tern 1 lille stykke fisk indefær skåret i små tern
1
dl.
lys bouillon 1 dl. lys bouillon
1-2
spsk.
soya 1-2 spsk. soya
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skær kødet i meget tynde strimler.
Rist først kødet i olien i en wok eller dyb pande, derefter porrer, forårsløg, blegselleri og gulerødder. Kom frisk ingefær i sammen med bouillon og soyasovs.
Lad det snurre færdigt ca. 10 minutter, grøntsagerne skal stadig være sprøde.
Server løse ris til retten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(12 stemmer)
Opskriften er vist 38982 gange, og udskrevet 1459 gange.
Kommentarer
Mig! - 2009-08-17 09:05:05 Det ser lækkert ud! :D
Julie - 0000-00-00 00:00:00 lyder godt- smager godt- ser godt ud!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider