Chop Suey med kalkun

Chop Suey med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Chop Suey med kalkun, billede 4 Chop Suey med kalkun, billede 1 Chop Suey med kalkun, billede 2 Chop Suey med kalkun, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kalkunbryst
2 fintskivede porrer
1 lille bdt fintsnittede forårsløg
1 hel blegselleri skåret i fine strimler
2 gulerødder skåret i tynde strimler
2 spsk.olie
1 lille stykke fisk indefær skåret i små tern
1 dl.lys bouillon
1-2 spsk.soya
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet i meget tynde strimler.

Rist først kødet i olien i en wok eller dyb pande, derefter porrer, forårsløg, blegselleri og gulerødder. Kom frisk ingefær i sammen med bouillon og soyasovs.

Lad det snurre færdigt ca. 10 minutter, grøntsagerne skal stadig være sprøde.

Server løse ris til retten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 39509 gange,
og udskrevet 1461 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mig!  -  2009-08-17 09:05:05
Det ser lækkert ud! :D

Julie  -  0000-00-00 00:00:00
lyder godt- smager godt- ser godt ud!!