Kalkunmedaljoner

Kalkunmedaljoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunmedaljon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Kalkunmedaljoner skåret af mørbraden
 champignon
 bacon ca 3 skiver pr pers
 tomat 1/2 pr pers
 frossen hel spinat
 piskefløde
 
Opskrift:
Spinaten sættes over ved svag varme tilsat piskefløde, salt og peber. Medaljonerne svøbes i et baconstykke, der fastsættes med kødpind (alt. tandstik eller spidset tændstik). Medaljonerne brunes på alle sider i olie, der krydres med peber (ej salt). Den resterende bacon hakkes og brunes sammen med hakkede champignon og tomater i olie. Blandingen lægges i bunden af et ikke smurt ildfast fad, og medaljonerne lægges ovenpå. Ca. 25 min i ovn ved 200 grader. Spinaten varmes helt igennem inden servering - tilsæt evt smør. Denne ret egner sig godt til gæster, dels fordi den er god, dels fordi den kan tilberedes i forvejen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13604 gange,
og udskrevet 252 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lars Solhøj Hansen  -  2021-04-08 12:19:44
Undskyld, men hvor sidder mørbraden på en kalkun ? mvh Lars