Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vandbakkelser 02

Vandbakkelser 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.smør eller margarine
125 g.hvedemel
 dl.vand
½ tsk.salt
5 æg
 
Opskrift:
Fedtstoffet smeltes, afbages med det sigtede mel, hvorefter det kogende vand tilsættes. Når afbagningen slipper skeen, fjernes gryden fra varmen, salt og æggene røres i et ad gangen (hvide og blomme sammenpiskes, inden de hældes i den varme dej, man risikerer da ikke at hviden løber sammen). Når dejen er rørt godt i ca. 20 minutter efter at det sidste æg er tilsat, kan vandbakkelserne sættes på en smurt plade med ske eller gennem kræmmerhus, evt. sprøjtepose. Bages i små smurte forme.

Vandbakkelser kan anvendes som dessert fyldte med creme eller flødeskum og glaseres med overtrækschokolader eller vandglasur.

Vandbakkelser kan fyldes med stuvning, f.eks. spinat eller ærtepure og garneres om stege eller serveres til supper.

Alt, hvad man vil fylde i vandbakkelser, bør først fyldes i et kræmmerhus. Lavet af stift papir, hvoraf man har klippet en spids. Kræmmerhuses stikkes ind i vandbakkelsernes ene side, og disse fyldes nu.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på vandbakkelser

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 44661 gange,
og udskrevet 830 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mig  -  2016-06-25 09:12:46
der er ikke vis at mel skal i

Pia Nyegaard   -  2015-09-17 20:22:59
Bliver altid gode..

gitte   -  2011-03-01 14:19:29
meget tynd måske kun 4 æg så mangler der bagetid og grader vi prøve igen senere hilsen Gitte

emma  -  2010-02-07 13:51:23
den er ikke god den er tynd :-(

Bettina  -  2008-11-13 09:05:10
Vandbakkelsen skal bage i 20-30 min. måske lidt minder. ved 200 grader. men skal kigge til den ofte og tage den ud når den er gyldenbrun. Det er vigtigt at man ikke åbner oven for tidligt da den så falder sammen.

jeanette  -  2007-01-24 09:11:26
hvor længe skal vandbakkelserne bages og ved antal grader?

pjuske  -  0000-00-00 00:00:00
hvad med bagetid?

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god opskrift! Måske lidt fed hvis man bruger flødeskum eller lig. men kan bestemt andbefales!