Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marengs 02

Marengs 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KagerRet : Kager - Marengs

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Marengs 02, billede 4 Marengs 02, billede 1 Marengs 02, billede 2 Marengs 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Alt sammenblandes og røres i ca 20 minutter. Indtil marengsmassen er sej.

Denne opskrift egner sig både til marengs og marengslagkage


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Marengs kys

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (56 stemmer)

Opskriften er vist 121871 gange,
og udskrevet 1140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4379 (1042 kcal)
KJ pr. Portion 4379 (1042 kcal)
Vægt ialt 325 gram
Vægt pr. Portion 325 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1347 KJ (320 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 77.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2016-04-23 13:21:42
Den blev jo altså alt for sød... må nok redusere lidt på alt det sukker...Ellers blev den fin nok..

Victor 12 år  -  2015-06-30 11:48:49
Den er god med en lille tsk vanilljesukker

  -  2014-08-23 11:19:44
Hvorfor står der ikke noget om hvor lang tid den skal bages i

Per  -  2014-02-18 21:13:33
1 time ved 120 grader C passede fint til marengskyssene, men bunden skulle have noget længere tid.

<  -  2010-04-30 12:36:59
´De skal cirka have en time i en lunken ovn på 100 grader :)

edith  -  0000-00-00 00:00:00
en god opskrift. Eddiken gør at hviderne bliver hurtigere stive, og kagerne hilder faconen under bagningen

sussi  -  0000-00-00 00:00:00
hvad skal eddiken gøre godt for? synes der lugter af æg når jeg "bager" dem

Pia  -  0000-00-00 00:00:00
En marengs skal tørres ved lav varme 120-150 grader i ca. 1 time