Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammeschnitzler i sennepssauce

Lammeschnitzler i sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Sauce:
1-2 løg
0.5 spsk.olie
1 dlhvidvin
1 dlbouillon
0.5 tsk.esdragon
2-3 tsk.dijonsennep
1 dlfløde
2 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 
4 lammeschnitzler ca 600 g.
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løget skæres i små tern og svitses i olien. Hvidvin, bouillon og esdragon tilsættes og saucen småkoger under låg i et par min.

Tilsættes sennep og jævnes med majsstivelse udrørt i fløde og smages til med salt og peber.

Lammeschnitzlerne snittes i fedtkanten og brunes 1 min på hver side på en tør pande og drysses med salt og peber.

Saucen hældes over, og kødet småsteger i saucen ca. 10 min. til kødet er mørt.

Serveres med Kartofler eller løse ris samt grøntsager.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6462 gange,
og udskrevet 240 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu