| |
|
Lammeschnitzler i sennepssauce
Lammeschnitzler i sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| | Sauce: Sauce: | 1-2 | | løg1-2 løg | 0.5 | spsk. | olie0.5 spsk. olie | 1 | dl | hvidvin1 dl hvidvin | 1 | dl | bouillon1 dl bouillon | 0.5 | tsk. | esdragon0.5 tsk. esdragon | 2-3 | tsk. | dijonsennep2-3 tsk. dijonsennep | 1 | dl | fløde1 dl fløde | 2 | tsk. | majsstivelse2 tsk. majsstivelse | | | salt salt | | | peber peber | | | | 4 | | lammeschnitzler ca 600 g.4 lammeschnitzler ca 600 g. | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Løget skæres i små tern og svitses i olien.
Hvidvin, bouillon og esdragon tilsættes og saucen småkoger under låg i et par min.
Tilsættes sennep og jævnes med majsstivelse udrørt i fløde og smages til med salt og peber.
Lammeschnitzlerne snittes i fedtkanten og brunes 1 min på hver side på en tør pande og drysses med salt og peber.
Saucen hældes over, og kødet småsteger i saucen ca. 10 min. til kødet er mørt.
Serveres med Kartofler eller løse ris samt grøntsager.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6645 gange, og udskrevet 245 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|