Smørcreme til lagkager, wienerbrød og lignende

Smørcreme til lagkager, wienerbrød og lignende, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.udvandet smør
2 æggeblommer
50 g.flormelis
25 g.kakao
1 ¼ dl.kagecreme
 
Opskrift:
Smørret blødgøres og røres hvidt med sigtet flormelis, æggeblommer og kakao. Til sidst irøres den kolde kagecreme

Tips:

Når man anvender saltet smør, deles det i små stykker og uddvaskes i koldt vand. Der kan i stedet for smør anvendes palmin eller halvt af hvert. Skulle smør eller palmin under røringen udskilles fra æggene, sættes skålen et øjeblik på et varmt sted, f.eks. over en gryde kogende vand, hvor den sammenrøres.

I stedet for kakao kan smørcremen tilsættes andre smagsstoffer f.eks. kaffeekstrakt, fintstødt nougat, citron. Der må da tages hensyn til sukkermængden der tilsættes.





karakterer:
Opskriften er vist 29265 gange,
og udskrevet 420 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (53 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu