Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tvebakker med gær

Tvebakker med gær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Tvebakker

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
250 g.hvedemel
½ tsk.salt
50 g.sukker
1 ¼ dl.sødmælk eller fløde
25 g.gær
100 g.smør eller margarine
 
Opskrift:
Tørdelene sigtes. Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne og fedtstoffet smeltes i resten. Alt sammenblandes og æltes, til dejen er blank og sej. Den hæves til det dobbelte.

Dejen gennemæltes, trilles til en eller flere pølser der udskæres i ensartede små stykker, som trilles til kugler. Stilles på en smurt plade, efterhæves, bages svagt lysebrune i 7-8 minutter. Udtages, afkøles lidt gennemskæres og tørres i ovnen ved svag varme, indtil tvebakkerne er ensartede lysebrune.

Dejen kan tilsættes kardemomme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9655 gange,
og udskrevet 236 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Connie Jensen  -  2016-02-09 21:03:21
Gid folk dog ville give sig tid til at gennemlæse deres opskrifter inden de smider dem herind !

moritz  -  0000-00-00 00:00:00
ved hvor mange grader bages de