Tvebakker med gær
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne og fedtstoffet smeltes i resten.
Alt sammenblandes og æltes, til dejen er blank og sej.
Den hæves til det dobbelte.
Dejen gennemæltes, trilles til en eller flere pølser der udskæres i ensartede små stykker, som trilles til kugler. Stilles på en smurt plade, efterhæves, bages svagt lysebrune i 7-8 minutter. Udtages, afkøles lidt gennemskæres og tørres i ovnen ved svag varme, indtil tvebakkerne er ensartede lysebrune. Dejen kan tilsættes kardemomme. |
|
Opskriften er vist 10541 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Connie Jensen - 2016-02-09 21:03:21 Gid folk dog ville give sig tid til at gennemlæse deres opskrifter inden de smider dem herind ! moritz - 0000-00-00 00:00:00 ved hvor mange grader bages de |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne