Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kærnemælkssuppe 03

Kærnemælkssuppe 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 l.kærnemælk
80-90 g.hvedemel
100 g.krystalmelis
 rosiner, svesker eller syltede blommer
 
Opskrift:
Mel og kærnemælk udrøres i gryden, og under omrøring bringes jævningen i kog og koges i 2-3 minutter, hvorefter sukkeret tilsættes.

De vaskede rosiner eller udblødte, afstenede svesker kan koges i suppen, men det anbefales at koge dem særskilt, særligt for sveskernes vedkommende.

Om ønskes kan man liere suppen med 1-2 æg, der sammenpisket med lidt sukker eller ved anretningen tilsættes 1 dl. pisket fløde.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kærnemælkssuppe

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (19 stemmer)

Opskriften er vist 37322 gange,
og udskrevet 787 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2017-02-25 17:19:55
Hvilken kærnemælk bruges der? kærnemælk er jo ikke som det var engang.

Lotte  -  2010-10-30 13:34:39
Mener jeg i min barndom fik rugbrød i tern med smør i suppen. Mor kaldte det kærnemælks suppe.

alanya  -  0000-00-00 00:00:00
ja absolut skal man bruge maizenamel og ikke hvedemel !!!!

ADJL  -  0000-00-00 00:00:00
maizenamel i stedet for hvedemel er bedre